Alliander Business Course 6 & 7 december 2018

Datum:

Ben jij nieuwsgierig naar de uitdagingen van Alliander in een steeds duurzamere maatschappij? Meld je aan voor de Business Course en maak kennis met de grootste netbeheerder van Nederland!

Tijdens twee intensieve dagen word je ondergedompeld in de wereld van energie en netbeheer, waarbij je gaat ervaren hoe het is om als trainee bij Alliander te werken. Zo ga je bijvoorbeeld aan de slag met een uitdagende Business Case waar meer leert over de impact van de energietransitie op ons energienetwerk én hoe Alliander hier op in speelt. Je gaat in gesprek met verschillende Alliander collega’s en je krijgt een kijkje in de dagelijkse praktijk. Ook krijg je een korte training van De Baak, het trainingsinstituut waar onze trainees hun persoonlijke ontwikkeltraject volgen. Uiteraard maak je gedurende deze twee dagen kennis met meerdere trainees. Wie kan je immers beter vertellen hoe het is om als jong talent bij Alliander te werken? De Business Course is inclusief een diner, borrel én overnachting in Arnhem!

Wie ben jij?

De Business Course is voor studenten en starters die een technische, bedrijfskundige, financiële of IT studie volgen of hebben gevolgd (tot maximaal 2 jaar werkervaring) en die affiniteit hebben met de energiesector.

Hoe meld ik me aan?

Enthousiast geworden? Meld je dan nu aan! Via de aanmeldknop rechtsboven kan je eenvoudig je CV en een korte motivatie uploaden. Je kan je inschrijven tot en met 16 november.

Selectieprocedure

Zodra je op basis van je cv en motivatie geselecteerd bent word je uitgenodigd om online een capaciteiten- en persoonlijkheidstest te maken. Deze tests geven je inzicht in jouw talenten en werkpunten, iets wat van pas kan komen als starter op de arbeidsmarkt. Zodra je de testen positief afrond ben je verzekerd van deelname aan de Business Course!

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar en vol = vol, wacht dus niet te lang met aanmelden!

Let op: de online assessments zijn onderdeel van de selectieprocedure voor de Alliander traineeships. De resultaten tellen mee voor eventuele sollicitaties in de toekomst.