Alliander Inhousedag 13 september 2018

Datum:

Wil jij werken bij een energiek bedrijf in een dynamische omgeving? Je inzetten voor een betrouwbare energiedistributie in een steeds duurzamere samenleving? Kom kennis maken met Alliander tijdens de Inhousedag op 13 september 2018 op het hoofdkantoor in Arnhem.

Wat houdt de Alliander Inhousedag in?

Tijdens de Inhousedag word je op een interactieve en intensieve manier bekend gemaakt met de wereld van Alliander en het traineeship. Je komt meer te weten over de impact van de energietransitie op het energienetwerk én hoe Alliander hier op in speelt. Je gaat o.a. mee doen aan diverse activiteiten op ons vernieuwde en duurzame hoofdkantoor. Zo maak je kennis met onze bedrijfscultuur, de verschillende Alliander-onderdelen en collega's, waaronder uiteraard de huidig trainees. We sluiten de dag af met een gezellige borrel. De Alliander Inhousedag biedt de ideale mogelijkheid om op een informele manier kennis te maken met de organisatie, om zo te zien of Alliander als werkgever bij je past.

Voor wie is de Inhousedag?

De Inhousedag is voor studenten en young professionals die een bedrijfskundige, technische (HBO), financiële of IT studie volgen of hebben gevolgd (tot maximaal 2 jaar werkervaring) en die affiniteit hebben met de energiesector.

Hoe meld ik me aan?

Heb jij interesse in deelname aan de Inhousedag voor het Alliander traineeship? Meld je dan nu aan via deze website. Rechtsbovenin zie je een aanmeldknop waar je terecht komt op een informatiepagina waar je eenvoudig je cv en een korte motivatie kan uploaden. Zorg dat je er snel bij bent, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Je kan je aanmelden tot en met 10 september.