And the winners are...

Datum:

De Alliander Truck reisde dwars door Nederland: van de TU Enschede tot Eindhoven en van Amsterdam tot Arnhem. Overal zijn we langs gecrosst om Alliander als IT-werkgever op de kaart te zetten. IT'ers (en niet-IT'ers) speelden onze VR Game en maakten allemaalkans op een HTC Vive. And the winners are: Jesse & Tjan-Henk! Congrats! 

Alliander werkt keihard aan de energie van vandaag en morgen. En daar is IT-talent bij nodig. Als IT'er bij Alliander help je bij het ondersteunen, beheren en digitaliseren van de energievoorziening in Nederland. Een interessant spanningsveld tussen data, technologie, duurzaamheid en innovatie. Virtual reality gebruikten we niet alleen in de game in de Alliander Truck. We werken er ook serieus mee.

Wil jij meedenken over de digitalisering van het energienet? Meebouwen aan onze private cloud of software-ontwikkelingen waarmee we precies die data uit het net halen die we nodig hebben? Check onze IT-vacatures en lees waar onze IT'ers aan werken: it.werkenbijalliander.com

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Deze gebruiken wij om eventueel contact met u op te kunnen nemen.