Dag doelloos gevoel, hallo uitdaging

Datum:

Met ons programma Step2Work bieden we jaarlijks een leerwerkplek aan 100 mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Dat vinden we belangrijk, want met leren en werken tegelijkertijd vergroten zij hun kansen op de arbeidsmarkt. Bij Alliander is ruimte voor ieders energie.

Zo ook voor Miranda. Afgelopen jaar startte zij haar werk/leertraject bij Alliander:

Dag doelloos gevoel / Hallo uitdaging bij Alliander

Na de verkoop van mijn eigen bedrijf en vervolgens anderhalf jaar mantelzorger voor mijn ouders te zijn geweest, was het de eerste periode een verademing om weer even wat tijd voor mezelf te hebben. Ik was lange tijd mezelf voorbij gelopen en na de eerste maand van rust werd het toch weer tijd om aan de slag te gaan.

Mijn computer-skills waren al een tijdje  niet meer up to date, en tijdens het solliciteren liep ik hier toch steeds tegenaan. Via mijn klantmanager van DWI kwam ik in contact met het step2work programma en besloot ik de uitdaging aan te gaan. Ik begon me met de dag beter te voelen en kreeg er steeds meer zin in. Ik leerde leuke nieuwe mensen kennen en voelde dat mijn zelfvertrouwen, dat even op een laag pitje stond, met de dag groeide.

De prettige en vriendelijke manier waarop mensen binnen Alliander met elkaar omgaan is een verademing. De visie van Alliander om verbonden te zijn met de samenleving en te werken aan een betere samenleving maakt me trots voor Alliander te mogen werken.

Nu, een half jaar later, werk ik gedeeltelijk als management assistente en daarnaast als binnendienstmedewerker mee aan een pilot. Het voelt goed om me weer nuttig te voelen. Ik ga met veel  plezier naar mijn werk en mede dankzij de steun die ik vanaf dag 1 van mijn praktijkbegeleidster ‘’Sabrina’  heb gekregen, ben ik enorm gegroeid en  zie ik de toekomst met een brede glimlach tegemoet .

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Deze gebruiken wij om eventueel contact met u op te kunnen nemen.

Reacties

 • sandra

  Nou kom maar op!

 • Amanda

  Hoe krijg ik meer informatie?

 • Roos

  Beste Amanda,

  Voor meer informatie over step2work kun je contact opnemen met onze Recruiter Natascha van den Brom-Berkhoff. Haar telefoonnummer is: 06 501 26 309

  Groeten Roos