Help! Stagiaires en afstudeerders gezocht

Datum:

Jaarlijks zoeken veel studenten rond deze tijd een stageplaats of afstudeeropdracht. Ook nu weer, voor september 2018. En ieder jaar zijn er weer veel collega’s binnen onze organisatie die ondersteuning nodig hebben. Kom jij ons als stagiair of afstudeerder versterken?

Bij het Stagebureau ontvangen wij veel sollicitaties. Met name studenten ICT en Elektrotechniek willen we extra onder de aandacht brengen, omdat we in deze vakgebieden wel extra hulp kunnen gebruiken.

Dus ben jij na de zomerperiode op zoek naar een stage- of afstudeerplek? Trek dan nú aan de bel bij het Stagebureau. Nú is namelijk het moment om je aan te melden. Veel enthousiaste studenten beginnen al vroeg met het zoeken naar een stageplaats voor september en die willen wij natuurlijk bij Alliander laten starten!

Alliander als stageplek

Alliander voelt een maatschappelijk belang om studenten praktijkervaring te bieden en met als hoger doel ervoor te zorgen dat één op de drie doorstroomt naar een startersfunctie binnen onze organisatie. Daarom bieden we jaarlijks Alliander-breed minimaal aan 100 stagiaires een stageplek. Het Stagebureau faciliteert sinds 2014 de bemiddeling.

image

Stageplaats vanaf september 2018?

Ben jij vanaf september 2018 op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Neem dan contact op met het Stagebureau. Wij plannen een intakegesprek in. Eventueel kunnen we je helpen bij het opstellen van een stageprofiel. Na de intake gaan we op zoek naar een geschikte vacature. Daar maken we een voorselectie van en die leggen we aan jou voor, zodat jij uiteindelijk de beste match krijgt. Ook voor algemene vragen rondom stage of afstuderen kan je bij ons terecht.

Contact

Vragen? Neem contact op met Jade of Maxine van het Stagebureau via stage@alliander.com of 06 – 2129 8691.