Inhousemiddag Alliander voor multicultureel talent!

Datum:

Maak kennis met Alliander tijdens de Inhousemiddag voor multicultureel talent!

Van verschil kun je leren! Het is de kracht van diversiteit die ons helpt om tot nieuwe inzichten te komen. Alliander wil als energienetwerkbedrijf niet alleen ondergronds maar ook boven de grond aansluiten en verbinden. Daarom is diversiteit & inclusie een belangrijk thema waar we veel aandacht aan besteden.

Alliander is een groot Nederlands netwerkbedrijf, dat ervoor zorgt dat miljoenen klanten dagelijks stroom en gas hebben. Voor wonen, werken, vervoer en recreatie. We staan voor een energievoorziening die iedereen onder gelijke condities toegang geeft tot betrouwbare, betaalbare en duurzame energie. Nu en in de toekomst. Dat is waar wij iedere dag samen aan werken. We bieden onze professionals ruimte voor vernieuwende en slimme ideeën. Ruimte voor jouw energie.

Deze Inhousemiddag biedt je de ideale mogelijkheid om kennis te maken met Alliander en te ontdekken of Alliander als werkgever bij je past. Geef jouw carrière direct een goede start in ons technisch, management, IT, of financieel traineeship. Kies jouw richting en ontdek hoe je in twee jaar een razendsnelle start aan je carrière geeft.  

Wanneer is de Inhousemiddag?
Op woensdag 9 mei organiseren we een Inhousemiddag speciaal voor multiculturele studenten. Tijdens deze middag zullen er verschillende activiteiten plaatsvinden. We beginnen met de bedrijfspresentatie van onze diversiteitsadviseur Joy Lodarmasse-Clabbers waarna je kunt genieten van een VR-experience. We sluiten af met een uitdagende case die speciaal ontworpen is voor deze middag. 

Voor wie is de Inhousemiddag?
De Inhousemiddag is voor studenten en young professionals met een multiculturele achtergrond, die een bedrijfskundige, technische (HBO), financiële of IT studie volgen of hebben gevolgd (tot maximaal 2 jaar werkervaring) en die affiniteit hebben met de energiesector.

Waar is de Inhousemiddag?
De Inhousemiddag zal plaatsvinden op onze mooie locatie in Arnhem. Deze locatie is makkelijk te bereiken via het OV en als je met de auto komt is parkeren ook geen probleem!