Inhousemiddag voor Trainees op 12 september!

Datum:

Wil jij een vliegende start geven aan je carrière bij een energiek bedrijf in een dynamische omgeving? Je inzetten voor een betrouwbare energiedistributie in een steeds duurzamere samenleving? Bovenop de nieuwste technologie zitten en nadenken over de energievoorziening van de toekomst? Ervaar het werk bij Alliander tijdens de Inhousemiddag op 12 september in Arnhem.

Wat houdt dit in?

Op deze middag kan je op een interactieve en informele wijze kennis maken met de wereld van Alliander en onze verschillende traineeships. Je gaat mee doen aan diverse activiteiten op ons vernieuwde en duurzame hoofdkantoor. Je komt meer weten over onze bedrijfscultuur, hoe wij werken aan de energietransitie en je kan al je vragen over het traineeship stellen aan de huidige trainees. We beginnen om 13:00 uur en afsluitend zal er een borrel plaatsvinden. Kom langs op de Inhousemiddag om te zien of Alliander als werkgever bij je past!

Voor wie is het?

De Inhousemiddag is voor studenten en young professionals die een bedrijfskundige, technische (HBO & WO), financiële of IT studie volgen of hebben gevolgd (tot maximaal 2 jaar werkervaring) en die affiniteit hebben met de energiesector.

Hoe meld ik me aan?

Heb jij interesse in deelname? Meld je dan nu aan via de link hiernast. Zorg dat je er snel bij bent, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Je kan je aanmelden tot 10 september.