Pop-up museum.JPG

Kom binnen in ons Energie Pop-up Museum

Datum:

Het is feest! Ons netwerkbedrijf bestaat 100 jaar en daarom opende Ingrid Thijssen (Raad van Bestuur) vanmorgen het Energie Pop-up Museum in Radio Kootwijk. De eerste reactie van een bezoeker: “Hoe vet is dit?! Daar word je trots van.”

Vanmorgen opende Ingrid Thijssen ons museum officieel. “Op deze plek in Radio Kootwijk is geschiedenis geschreven in energietechniek. Daarom is het mooi dat we juist op deze plek ons Pop-up Museum openen. Je ziet hier hoeveel impact technische ontwikkelingen hebben op onze economie. Wat een vooruitgang! Ook nu zien we voortekenen van een revolutionaire verandering in energie. En pas over 25 jaar zal duidelijk zijn hoe ingrijpend dit is geweest. Bij Alliander zetten we alles in het werk om de energietransitie te faciliteren.” Na haar officiële openingswoorden ging Ingrid in dialoog met trainees over Alliander in 2040.

Gave dingen doen
In het Energie Museum is van alles te beleven. Kom lijnfietsen aan een hoogspanningskabel, doe energieproefjes bij Science Scenter NEMO, ervaar de rust in de Liander Crisiscommunicatie Unit of zet een virtual reality-bril op en neem een kijkje in de toekomst. Natuurlijk kun je ook volop herinneringen ophalen en oude technieken bekijken. 

Deel je foto en win
Neem jij donderdag, vrijdag, zaterdag of zondag ook een kijkje in het museum? Vergeet dan niet je meest energieke foto te delen via Facebook of Twitter. Gebruik #ENERGIEVOOR100 bij jouw foto en dan maak je kans op mooie prijzen: toegangskaarten voor NEMO, een Powerbank of kaarten voor een voorstelling van Introdans. Elke dag worden de winnaars bekend gemaakt op www.facebook.com/alliander

Ingrid opent museum

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Deze gebruiken wij om eventueel contact met u op te kunnen nemen.