Duiven.JPG

Medewerkers zijn goed gestart in Duiven

Datum:

Deze week zijn zo'n 1.300 medewerkers gestart met werken in Duiven. Na twee jaar van innovatief renoveren, kunnen op deze bijzondere locatie weer een hoop medewerkers van Liander en Liandon (nu Qirion geheten) aan de slag. 

Het is een bijzonder en innovatief gebouw, omdat het pand met zo veel mogelijk hergebruikte materialen is gerealiseerd. Zo is de binnengevel gemaakt van afvalhout. En zijn plafondplaten op de werkvloeren hergebruikt. Leuk detail is dat de kuip van de stoelen in het restaurant is gemaakt van gebruikte frisdrankflessen.

Op alle locaties gaan we uiteraard bewust om met energie. In Duiven is dit extra goed mogelijk. Het dak heeft bijvoorbeeld grote lichtkoepels, zodat er al veel daglicht binnen komt. En door de opwek van energie met de zonnepanelen boven de parkeerplaatsen en op het magazijn, levert het pand meer energie op dan we gebruiken.

Onze collega’s die in Duiven werken, doen dit activiteitgericht. Je kan kiezen uit verschillende soorten werkplekken. Zo is er een kantoorvloer, bibliotheek, atelier, vergaderruimte en atrium. Samenwerken en elkaar ontmoeten, of even rustig werken en je kunnen concentreren zijn allemaal goed mogelijk. De eerste paar werkdagen zitten er inmiddels op. Uiteraard is het na een verhuizing altijd even wennen en zoeken, ondanks dat zijn de eerste reacties heel positief: ‘Lekker ruimtelijk en licht’, ‘Heerlijke koffie en thee’ en ‘wat mooi allemaal’, onze collega's zijn blij met hun nieuwe werkplek. 

Duiven.JPG

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Deze gebruiken wij om eventueel contact met u op te kunnen nemen.