Meet & Greet Elektrotechniek 23 mei

Datum:

Ben jij nieuwsgierig naar de uitdagingen van een monteur bij Alliander en wil je het verschil maken in de energietransitie? Meld je dan aan voor de Meet & Greet voor technici en maak kennis met de grootste netbeheerder van Nederland!

Programma

De Meet & Greet wordt gehouden op onze locatie in Haarlem aan de Oudeweg en duurt van 17:00-19:00 uur. Uiteraard zorgen wij voor pizza! Tijdens deze bijeenkomst geven we een rondleiding door ons opleidingscentrum in Haarlem en zie je de wereld van energie en netbeheer, waarbij je gaat ervaren hoe het is om als monteur in opleiding bij Alliander te werken. Je gaat in gesprek met verschillende Alliander collega’s en je krijgt een kijkje in de dagelijkse praktijk op het oefenveld. Verder kun je via onze Virtual Reality Experience een 3D kijkje nemen in het technische werk van onze collega’s. Zo ervaar je de impact van de energietransitie op ons energienetwerk én hoe Alliander hierop in speelt.

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een baan als elektromonteur. Daarnaast heb je een afgeronde MBO installatie-/energie-/elektraopleiding, VMBO PIE/Techniek opleiding of HAVO (NT) en wil je graag aan de slag in de energievoorziening.

Hoe meld ik me aan?
Enthousiast geworden? Meld je dan nu via de button hiernaast. Dit kan tot en met 17 mei. We zien je graag op 23 mei!