Neem jij de leiding op het net?

Datum:

Gaat het jou voor de wind op Java? Ben jij open source of dichtbij de bron? Ben jij een ambiteuze IT'er en komt er wat jou betreft ook online geen kink in de kabel?  Ontdek dan IT bij Alliander!

Alliander werkt keihard aan de energie van vandaag en morgen. En daarom zijn we altijd op zoek naar IT-talent. Als IT-er bij Alliander help je bij het ondersteunen, beheren en digitaliseren van de energievoorzieningen van Nederland. Een interessant spanningsveld tussen innovatie, data, technologie en duurzaamheid.

Denk jij mee over de digitalisering van het energienet? Meebouwen aan onze private cloud of software ontwikkelen waarmee we precies die data uit het energienet halen die we nodig hebben?  Check waar onze IT-ers aan werken!

Win een HTC Vive!

Wij komen naar je toe! In mei en juni rijden wij het land door met de Alliander Truck. Maak kennis met de complexe IT wereld binnen Alliander. Speel in onze truck een virtual reality game met de nieuwste HTC Vive bril. Doe mee en maak kans op de HTC Vive! Check de agenda!

Reactie toevoegen

Uw e-mailadres wordt niet getoond. Deze gebruiken wij om eventueel contact met u op te kunnen nemen.