Stem op nominaties Alliander Werf& Awards vóór 30 maart!

Datum:

Alliander is als werkgever als enige genomineerd voor de prestigieuze Werf& Awards in beide categorieën Recruitment voor ons succesvol referral (aanbreng) programma èn in de categorie Arbeidsmarktcommunicatie voor onze unieke 360°-VR-Experience voor technici. Breng nu je stem uit op Alliander om ons ook de prijzen te laten winnen.

Inzendingen meer dan ooit

De Werf& Awards zijn prijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment acties die impact hebben (gehad) op de instroom van een organisatie. Dit jaar waren er 51 inzendingen voor de Werf& Awards, ruim méér dan ooit. De jury had er een harde dobber aan, maar koos uiteindelijk 19 cases tot de voorselectie, waaronder twee van Alliander. Het woord is nu aan het publiek. In de categorie Recruitment zijn 9 cases door de voorselectie gekomen waaronder die van corporates als Tata Steel, I-sec/Schiphol en VDL. In de categorie Arbeidsmarktcommunicatie hebben 10 cases de voorselectie gehaald waaronder Albert Heijn, Defensie, Erasmus MC en Politie.

Stem nu op beide nominaties via LinkedIn

Via de stemknop hieronder vind je de link om te stemmen op de nominaties voor Recruitment èn Arbeidsmarktcommunicatie. Naast de eerste voorkeur vragen we je ook een 2e en 3e voorkeur per categorie te kiezen. Let op dat je slechts eenmaal een case kiest per categorie, anders telt jouw stem niet meer mee. We vragen je om de link via je eigen LinkedIn netwerk te delen. Nadat je je stem hebt uitgebracht krijg je automatisch een link in beeld om deze te delen op LinkedIn.

Klik op bovenstaande afbeelding om te stemmen

Ingediende cases Referral (aanbreng)programma en VR-experience

Het tekort aan 250 gespecialiseerde technici zijn voor Alliander aanleiding geweest om begin 2017 een referral programma op te starten. In de huidige arbeidsmarkt kunnen deze technici kiezen uit minimaal zeven banen. Voor het aanbrengen van een kandidaat ontvangt de collega een VVV bon met een persoonlijk bedankje van het recruitment team en bij aanname een eenmalige bonus.

Een van de meest impactvolle acties is gerealiseerd met de inzet van een VR experience. In januari troffen 2.500 techneuten een kartonnen VR-bril met een motiverende brief thuis in de brievenbus met als doel het referral programma te promoten: De boodschap: 'Elke dag houd jij als technicus ons energienetwerk in de allerbeste staat. Niet iedereen ziet hoe machtig mooi ons werk is; hoog in die mast of achter de tekentafel. Daarom zijn er vijf prachtige 360º (VR)-films. Je kunt ze laten zien aan familie en vrienden'.

Stem nu op nominaties Alliander Werf& Awards! Dank voor je stem!