Trainee voor een dag

Datum:

Ervaar zelf hoe het is om als trainee bij Alliander te werken.

De keuze voor de start van je carrière is niet niks. Je denkt na over waarden als duurzaamheid en maatschappelijk belang. Je wil impact maken en jezelf blijven ontwikkelen. Het liefst op een plek waar je samen met anderen je carrière kan starten. Misschien dat Alliander je dan past. Je bent van harte welkom om dit uit te zoeken. Van 2 tot 19 december nodigen we je uit om een ochtend of middag mee te lopen met een van onze trainees.

Wat kun je verwachten?

Bij Alliander kan je kiezen uit vier traineeships: management, techniek, IT en finance. Je wordt gekoppeld aan een trainee met gedeelde interesses of studieachtergrond. Je draait een dagje mee en kan in deze tijd duizend-en-een vragen stellen. Over het bedrijf, de opdrachten, werktijden en het persoonlijk ontwikkelprogramma. Ook lunch je even mee om de sfeer te proeven. 

Alliander ken je misschien nog niet. Wij ontwikkelen en beheren voor miljoenen Nederlanders het energienet. Via onze infrastructuur brengen we dagelijks elektriciteit en gas naar onze klanten. We spelen een grote rol bij de omschakeling naar duurzame energievormen, de energietransitie. Benieuwd welke rol jij daarin kan spelen? Kom dan vooral eens kennismaken met één van onze trainees en ervaar hoe het is om als jong talent bij Alliander te werken.

Interesse?

Geef je op voor 30 november via de aanmeldbutton op de website. Stuur je CV of LinkedIn en een korte motivatie met waar jouw interesses liggen. Dat jij op dit moment in de afrondende fase van je technische, bedrijfskundige of IT studie zit is een eis. Tot dan!