Vaar mee over de Amsterdamse grachten - kennisevent op 16 juni

Datum:

Wil jij er achter komen hoe wij onze maatschappelijke rol combineren met innovatie en techniek, kom dan naar het Kennisevent op 16 juni georganiseerd door het team van de Liandon Solarboat. Een middag op de grachten van Amsterdam met interessante sprekers en (toekomstige) collega’s, mis het niet!

Iedere dag zorgt Alliander en volgens onderzoek één van de beste vijf grote werkgevers van Nederland, ervoor dat ons energienetwerk in de allerbeste staat verkeert. Samen zorgen we er voor dat het licht brandt en de huizen warm zijn. Vandaag en in het duurzame morgen.

Ben HBO / WO opgeleid in een technische richting en nieuwsgierig naar hoe machtig mooi ons werk eigenlijk is? Dan nodigen we je van harte uit om hier meer over te weten te komen tijdens het Kennisevent op zaterdag 16 juni.

Liandon is onderdeel van Alliander en helpt klanten met oplossingen voor hun complexe energievraagstukken. Bijvoorbeeld bij de ontwikkeling van intelligente netten, het aansluiten van windparken op zee of het ontwerpen van reinigingsinstallaties voor biogas. Met ons team kunnen we een totaaloplossing bieden: van consultancy tot ontwerp en onderhoud.

Wij lopen voorop om de veranderingen waar de Energie Transitie om vraagt mogelijk te maken, dat doen we in onze dagelijkse werkzaamheden maar ook daarnaast. Een mooi voorbeeld hiervan is de Liandon Solarboat. Eén boot en één doel, het team van de Liandon Solarboat laat zien hoe hard je kunt varen op 100% zonne-energie. Met de Liandon Solarboat promoot het Liandon Solarboatteam het belang van emissievrij varen. Hierdoor wordt er kennis ontwikkelt, ervaring opgedaan en kan deze gedeeld worden. Zo dragen wij bij aan schone en duurzame scheepvaart.

Hopelijk tot ziens aan boord in Amsterdam!

Wil je erbij zijn? Stuur dan je gegevens naar onze recruiter Erwin van Butselaar