Wij zijn Alliander, aangenaam!

Wie zijn wij? Wat vinden we belangrijk, waar staan we voor? Wat is onze visie op de (duurzame) toekomst? Binnen welk bedrijfsonderdeel kom je te werken? En wat hebben wij te bieden? Dat leggen we je graag uit. 

Onze business

Om bij het begin te beginnen: wij zijn een energie-expert met ondertussen al ruim 100 jaar ervaring. Dagelijks houden wij ons bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlandse woningen en bedrijven in de regio’s Noord, Oost en West. Een groot deel van onze collega’s is 24/7 bezig met het onderhouden van de energienetten en het oplossen van storingen.

Onze bedrijfscultuur

Voor ons zijn drie kernwaarden belangrijk: sensitief, samen en slim. Iedere dag voeren we met passie ons werk uit en zoeken we naar innovatie oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren. Wil jij in een inspirerende omgeving werken? Samen met hardwerkende collega’s die hart hebben voor energie? Een omgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ruimte om ideeën te ontwikkelen? Kom dan solliciteren!

Onze toekomst

In 2050 moet Nederland aan alle gemaakte internationale klimaatafspraken voldoen. 2050, het lijkt zo ver weg. Maar, dat moment van omschakelen van fossiele naar duurzame energie is dichtbij. Als netwerkbedrijf staan we voor een van de belangrijkste uitdagingen van deze tijd: hoe houden wij nu en in de toekomst de energievoorziening betrouwbaar, betaalbaar en bereikbaar? Voor iedereen. Wij werken aan oplossingen. Werk jij met ons mee?