Elke zonnestraal benutten

Als je thuis zonnepanelen op het dak hebt liggen, dan wil je elke zonnestraal benutten. Dat is logisch. Projectmanager Linde van der Pol onderzoekt samen met klanten nieuwe mogelijkheden voor de energievoorziening van de toekomst.


“Hoe kun je techniek beter testen dan in de praktijk? Precies, het kan niet beter! Daarom hebben we klanten gezocht die net als wij willen onderzoeken wat er technisch mogelijk is met zonne-energie. Regelmatig komen we bij elkaar om de ideeën en ervaringen te bespreken.

Slim investeren

Klanten willen de energie die ze zelf opwekken goed benutten en inzicht hebben in hun opwek en verbruik. Voor ons is het belangrijk dat we de juiste investeringen doen om ons energienetwerk aan te passen. In dit project snijdt het mes aan twee kanten.”

Visie op duurzaamheid

De lange termijn visie vind ik interessant. Met een team vol specialisten laten we zien wat er technisch kan en wat het effect is. Het projectteam bestaat onder meer uit techneuten, strategen, IT’ers en marktonderzoekers. Iedereen brengt zijn eigen specialisme in en heeft hetzelfde doel: een duurzame en betaalbare energievoorziening.”