Plezierig werken aan beste resultaten

Modern werkgeverschap en nieuwe technologieën om samen te werken. Ook dat houdt Alliander bezig. Andrina Simons-Hamers, programmamanager Alliander Werkt!, legt uit.


“Ik help ons bedrijf op een andere manier te gaan werken. We willen een aantrekkelijke werkgever zijn die aandacht heeft voor zijn mensen. Als medewerkers zelf verantwoordelijkheid kunnen nemen en de werk-privé balans in balans is, heeft dat effect op hoe ze zich voelen. En dat draagt bij aan de prestaties.

Door nieuwe technologieën gaat er een wereld aan mogelijkheden open om met elkaar samen te werken, kennis te delen en met elkaar in contact te zijn. We kunnen hierdoor veel effectiever werken.

Solide visie  

De afgelopen jaren is hiervoor bij Alliander al een stevige basis neergezet. We hebben visie en nemen zoveel mogelijk belemmeringen weg. In Duiven verrijst een gebouw dat samenwerken en ontmoeten stimuleert. We zijn dus op de goede weg.

Constant verbeteren

Als programmamanager gaat het me om het uiteindelijke effect. Dit is geen project waarbij je even een schuurtje timmert en - hupsakee - klaar bent als het dak erop zit. Dit programma gaat over het vernieuwen en constant verbeteren van onze manier van (samen)werken. Ons bedrijf heeft de kennis, kunde en creativiteit van alle medewerkers nodig om de ambities te halen.