Werk mee in een team van professionals

Met een stage of afstudeeropdracht leer je ons bedrijf in de praktijk kennen. Mbo, hbo of wo? Het stagebureau heeft vast een boeiende opdracht voor je. Bijvoorbeeld op het gebied van techniek, IT, communicatie, financiën of HRM. In jouw stage werk je direct mee in een team en krijg je al snel eigen verantwoordelijkheden. Omdat we jouw inzet en kennis waarderen krijg je ook een stagevergoeding. En natuurlijk kun je rekenen op uitstekende begeleiding.

Interesse?

De actuele stage- en afstudeeropdrachten vind je in het vacatureoverzicht. Zit er een interessante opdracht tussen, maar sluit die niet helemaal aan op jouw wensen? Stuur ons een e-mail, we staan altijd open voor suggesties.


Alliander Onderwijsloket 

Ben je docent of decaan en wil je meer informatie over de mogelijkheden die Alliander voor scholen biedt, neem dan contact op met het onderwijsloket. Speciaal voor het reguliere onderwijs organiseert Alliander verschillende activiteiten, zoals:

• Excursies
• Lesmateriaal
• Gastlessen
• Rondleidingen

Wil je een activiteit aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden? Klik dan op het aanvraagformulier in de foto hieronder en mail deze naar opleidingen@alliander.com. Wij zorgen er voor dat de juiste collega contact met je opneemt om te bespreken of en hoe de aanvraag kan worden gehonoreerd.

Topprojecten voor stagiair(e)s