Investeren in een duurzame carrière betaalt zich terug

Hoe kan een autobedrijf de energierekening verlagen? Wat is het rendement van investeren in een duurzame woonwijk? Welke financieringskeuzes moeten we vandaag maken voor het energienetwerk in 2035? Als financieel trainee geef jij het antwoord.

Heb jij jouw wo-studie in finance of economie (bijna) afgerond? Dan is het financieel traineeship bij Alliander misschien iets voor jou. In dit programma, dat minimaal 1,5 en maximaal 2 jaar duurt, leer je het economische model achter ons werk kennen. Zo groei je snel door naar een functie als (senior) business analist of business controller. 

Opdrachten

Je kiest zelf het aantal opdrachten dat je tijdens je traineeship doet. Dat moeten er minimaal 2 en maximaal 4 zijn. Je bepaalt zelf de inhoud en de duur van de opdrachten, vanzelfsprekend in overleg en samenwerking met je interne opdrachtgevers.


Vast contract met volop groei

Als financieel trainee krijg je gelijk een vast contract en een goed salaris. Je zit gelukkig niet vast op één plek, want in korte tijd laten we je alle hoeken van het bedrijf zien. Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en een Young Talent Manager. In projecten, cases en intervisie werk je samen met een enthousiaste club trainees. En je volgt samen een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.


Iets voor jou?

Geef jouw carrière direct een goede start met het financieel traineeship bij Alliander. Wat je nodig hebt om in aanmerking te komen, is:

  • een wo-studie, bijvoorbeeld in de richting Finance of Bedrijfseconomie;
  • maximaal twee jaar werkervaring.
  • vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Annalyn Brugman, annalyn.brugman@alliander.com, +316 25064646.

Topprojecten voor financieel trainees

Bij de keuze van opdrachten geef jij de doorslag. Jouw ambitie bespreek je met jouw eigen Young Talent Manager en samen kies je een opdracht. Bereken bijvoorbeeld wat het kost om een elektriciteitskabel naar Vlieland te leggen. Of analyseer de kosten voor de aanschaf van een nieuw IT-systeem. Bekijk hieronder projecten waar jij aan mee kunt werken.

Een dag uit het leven van financieel trainee Thomas Dekkers

Ben je benieuwd hoe een werkdag van onze trainees er uit ziet? Bekijk de video hieronder.