Manage jij de energietoekomst?

Hoe stuur je een team gasmonteurs aan dat door de hele regio werkt? Wat hebben gezinnen nodig om energie te besparen? Hoe maak je van een probleem een kans voor de hele organisatie? Als management trainee geef jij het antwoord.

Heb jij jouw technische wo-studie (bijna) afgerond? Dan is het management traineeship bij Alliander misschien iets voor jou. In dit traineeship-programma, dat minimaal 1,5 jaar en maximaal 2 jaar duurt, ontwikkel je jouw leidinggevende kwaliteiten. Zo groei je snel door naar een functie als teamleider of manager.  

Opdrachten

Je kiest zelf het aantal opdrachten dat je gedurende je traineeship wilt doen. Dat dienen er minimaal 2 en maximaal 4 te zijn. De inhoud en de duur van de opdrachten bepaal je zelf, vanzelfsprekend in overleg en samenwerking met je interne opdrachtgevers. Zo maak je snel kennis met onze organisatie en ontdek je waar jouw interesses en ambities liggen.

Vast contract met volop groei

Als management trainee krijg je gelijk een vast contract en een goed salaris. Je zit gelukkig niet vast op één plek, want in korte tijd laten we je alle hoeken van het bedrijf zien. Je leert ‘on the job’ en wordt in jouw ontwikkelplan begeleid door je opdrachtgever, een mentor en een Young Talent Manager. In projecten, cases en intervisie werk je samen met een enthousiaste club trainees. En je volgt samen een opleidingsprogramma voor persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer over onze arbeidsvoorwaarden.

Iets voor jou?

Geef jouw carrière direct een goede start met het management traineeship bij Alliander. Wat je nodig hebt om in aanmerking te komen, is:

  • een afgeronde wo-studie, bijvoorbeeld Economie, Bedrijfskunde of Techniek;
  • aantoonbare leidinggevende nevenactiviteiten naast je studie.
  • vloeiende beheersing van het Nederlands, mondeling en schriftelijk.

Neem voor meer informatie contact op met Annalyn Brugman, via telefoonnummer 06-25064646 of e-mailadres annalyn.brugman@alliander.com.

Topprojecten voor management trainees

Bij de keuze van opdrachten geef jij de doorslag. Jouw ambitie bespreek je met jouw eigen Young Talent Manager en samen kies je een opdracht. Verbeter bijvoorbeeld samen met monteurs de veiligheid op de bouwplaats. Ontwerp nieuwe processen of optimaliseer de kennisdeling in ons bedrijf. Bekijk hieronder projecten waar jij aan mee kunt werken.