Consultancy bij Alliander

Jouw IT-advies is goud waard

Zie jij kansen voor het energienet?

Digitalisering vraagt om innovatieve ideeën, betrouwbare projecten en stabiele systemen. Denk bijvoorbeeld aan thema’s zoals GIS, privacy, security, Big Data, Cloud-oplossingen en apps. Zorg jij als IT consultant voor de optimale samenwerking tussen alle verschillende partijen in het digitale netwerk? Of het nou gaat om de aanleg van nieuwe netwerkonderdelen, de bouw van een compleet nieuw datacenter of de een beheertool voor mobile devices. Alliander wil alle ambities in een duurzaam energienetwerk waarmaken.

Mee discussiëren met onze IT-collega’s op vijf prikkelende stellingen? Geef je mening!

Topprojecten voor IT consultants

Wil jij meedenken over digitalisering van het energienet? Bij Alliander werk je mee in topprojecten. En omdat je veel samenwerkt groeit jouw kennis in no-time. Bekijk hieronder aan welke projecten jij morgen kunt meewerken.

Een dag uit het leven van Lead IT Consultant Egon Kastelijn

Ben je benieuwd hoe een werkdag van onze IT Consultants er uit ziet? Bekijk de video hieronder.

Java bij Alliander

IT speelt bij een belangrijke rol in de energietransitie. Zo werken wij hard aan de ontwikkeling van intelligente apps waarmee medewerkers slim aan de energienetten kunnen werken. Wij zetten de digitalisering in om de energietransitie op grootschalige wijze mogelijk te maken. Daarbij zijn Java specialisten onmisbaar. Zet jij jouw Java skills bij ons in? Bekijk de video hieronder.

Je carrièrestappen heb je zelf in de hand

Opleidingen