Development bij Alliander

Verras de energiewereld met specialistische IT-kennis

IT is overal

In energietechniek worden begrippen als Java, Scrum, DevOps, Agile en user experience steeds belangrijker. Als developer bij Alliander sla jij de brug naar de business. Je vertaalt business requirements naar complexe IT-architectuur en hapklare releases. Je werkt bijvoorbeeld aan oplossingen voor de digitalisering van de netten en het slim toepassen van de data die daaruit beschikbaar komt. En natuurlijk heb je oog voor de ontwikkeling van internettoepassingen en self service applicaties.

Mee discussiëren met onze IT-collega’s op vijf prikkelende stellingen? Geef je mening!

Topprojecten voor IT developers

Meebouwen aan onze private cloud of software ontwikkelen waarmee we precies die data uit het energienet halen die we nodig hebben? Bij Alliander werk je mee in topprojecten. En omdat je veel samenwerkt groeit jouw kennis in no-time. Bekijk hieronder aan welke projecten jij morgen kunt meewerken.

We bouwen applicaties die er toe doen

Mooie applicaties bouwen voor onze monteurs!

Een dag uit het leven van IT consultant Thomas Rodenburg

Ben je benieuwd hoe een werkdag van onze IT'ers er uit ziet? Bekijk de video hieronder.

Java bij Alliander

IT speelt bij een belangrijke rol in de energietransitie. Zo werken wij hard aan de ontwikkeling van intelligente apps waarmee medewerkers slim aan de energienetten kunnen werken. Wij zetten de digitalisering in om de energietransitie op grootschalige wijze mogelijk te maken. Daarbij zijn Java specialisten onmisbaar. Zet jij jouw Java skills bij ons in? Bekijk de video hieronder.

Je carrièrestappen heb je zelf in de hand

Opleidingen