Energienet zoekt vakman

Jouw technische baan in de buitenlucht

Energienet zoekt vakman

Werk je bij Alliander in de uitvoering, dan hoef je je geen dag te vervelen. Met de juiste aanwijzingen en certificering (BEI, Viag, NEN 3140, NEN 3840 en EN50110) op zak komen onze uitvoerders, monteurs, werkvoorbereiders en technici direct in actie als er ergens een storing is. Zo zorg jij ervoor dat bedrijven blijven draaien en gezinnen elke dag een warme douche hebben. Word jij onze specialist op het gebied van laagspanning, middenspanning of gas?

Werken in de techniek

Wie kan jou nou beter vertellen wat het werk inhoudt dan onze technische collega's? In onderstaande verhalen vertellen ze je graag meer over hun werk. We starten met Luuk, technicus bij Liandon. Luuk houdt zich bezig met het net van Nederland. Hij beheert het net en onderhoudt het. Ook lost hij storingen op.

Wat houdt het werk van een monteur in?

Onze collega Gerrie is monteur bij Liander. Hij houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met laag- en middenspanning in de elektriciteitsvoorziening van Nederland. Wat houdt zijn werk in? Wat maakt zijn werk zo mooi? Gerrie vertelt je er graag meer over.

 

Neset is uitvoerder bij ons bedrijfsonderdeel Liander. Hij vertelt: "Als ik mijn einddoel heb bereikt qua planning, uitvoering, kwaliteit, veiligheid.. En als de klant tevreden is, dan ben ik echt trots!". Bekijk in de video hoe een dag uit het leven van Neset eruit ziet.

Luuk en zijn collega's werken als technicus bij ons bedrijfsonderdeel Liandon. "Je begint samen met je collega's aan een klus en als je dan aan het eind van die tijd met z'n allen de klus geklaard hebt, dat geeft dan wel een goed gevoel". 

In onderstaande video vertelt Ruud over zijn werk als technisch specialist bij ons onderdeel Kenter. Wij vinden het fantastisch om te horen dat Ruud iedere dag met veel enthousiasme opstaat om in zijn bus te stappen en naar zijn werk te rijden. Dat is het allerbelangrijkste.

Je carrièrestappen heb je zelf in de hand

Opleidingen