Energienet zoekt vakman

Jouw technische baan in de buitenlucht

Werk je bij Alliander in de uitvoering, dan hoef je je geen dag te vervelen. Met de juiste aanwijzingen en certificering (BEI, Viag, NEN 3140, NEN 3840 en EN50110) op zak komen onze uitvoerders, monteurs, werkvoorbereiders en technici direct in actie als er ergens een storing is. Zo zorg jij ervoor dat bedrijven blijven draaien en gezinnen elke dag een warme douche hebben.

Werken in de techniek

Wat houdt het werk als technicus bij Alliander precies in? Hoe ziet een week van een monteur of uitvoerder er bijvoorbeeld uit? Wat zijn je verantwoordelijkheden? Alliander technici vertellen het je. Wout Smit - gasmonteur bij Liander - begint.

Wat houdt het werk van gasmonteur in?

Onze collega Wout is gasmonteur bij Liander. Hij houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met gaswerkzaamheden in de gasvoorziening van Nederland. Wat houdt zijn werk in? Wat maakt zijn werk zo mooi? Wout vertelt je er graag meer over.

Wat houdt de functie van technicus in?

Onze collega Luuk is technicus bij Qirion. Hij houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met middenspanning in de elektriciteitsvoorziening van Nederland. Wat houdt zijn werk in? Wat maakt zijn werk zo mooi? Luuk vertelt je er graag meer over.

Wat houdt het werk van een monteur in?

Onze collega Gerrie is monteur bij Liander. Hij houdt zich bezig met alles wat te maken heeft met laag- en middenspanning in de elektriciteitsvoorziening van Nederland. Wat houdt zijn werk in? Wat maakt zijn werk zo mooi? Gerrie vertelt je er graag meer over.

 

Neset is uitvoerder bij Liander. "Als ik mijn einddoel heb bereikt en de klant tevreden is, dan ben ik echt trots!" Benieuwd hoe een werkdag van Neset eruit ziet? Neset neemt je mee.

Ruud is technisch specialist bij Kenter. "Ik ga altijd met plezier naar mijn werk. Weten waarom ik mijn werk zo leuk vind?"

Je carrièrestappen heb je zelf in de hand

Opleidingen